Bootstrap

Usluge

04.11.2013

Minord Trans je preduzeće specijalizovano za autobuski prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Asortiman usluga kompanije neprestano se širi u skladu sa zahtevima i potrebama klijenata kao i samog tržišta.

 

  • Iznajmljivanje autobusa i minibuseva

 

 

Naša vozila su redovno održavana u ovlašćenim servisima zbog čega su izuzetno pouzdana i bezbedna. Vozila poseduju najviši nivo opreme. Takođe, sva naša vozila opremljena su GPS uređajima za praćenje vozila tako da u svakom trenutku raspolažemo podacima o lokaciji vozila. Naši vozači su profesionalci u stalnom radnom odnosu i rade po strogim pravilima i najvišim standardima. Godine iskustva čine to da vozači poznaju lokacije hotela, restorana, izletišta, znamenitosti...

Prevoz putnika u našoj organizaciji odvija se brzo, sigurno i udobno. Spremni smo da u potpunosti odgovarimo vašim zahtevima. Na željenu destinaciju možemo vas dovesti u željeno vreme uz željeni broj zaustavljanja. Za višednevne izlete, vozilo sa vozačem ostaje sa vama, spremno za lokalne obilaske po vašoj želji.

Ukoliko za partnera na putovanju izaberete Minord trans, putovaćete klimatizovanim, luksuznim vozilima kapaciteta od 8,18,20, 21 ili 53 sedišta sa najvišim nivoom opreme. Po vašem izboru, vreme na putovanju može vam ispuniti muzika, film ili predavanje stručnog vodiča.

Za izabranu destinaciju možemo vam ponuditi jedinstvenu cenu bez obzira na broj putnika.

Iznajmljivanje kombija prati usluga profesionalnih vozača. Procena troškova za iznajmljivanje kombija formira se na upit u zavisnosti od vremena angažovanja i planirane rute odnosno kilometraže.

 

 

 

Minord trans