O NAMA

 

MINORD TRANS
Vanlinijski prevoz putnika

Minord Trans d.o.o. bavi se isključivo vanlinijskim prevozom putnika što znači da nemamo redovne linije već prevoz vršimo po principu najma vozila. Ugovorene vožnje moguće su na sve destinacije u Srbiji i Evropi. Iza nas je veliko iskustvo, a ono što nas izdvaja u velikoj ponudi je kvalitet i posvećenost klijentima.


Misija

Misija naše kompanije je da klijentima obezbedimo ne samo prevoz već i udobno putovanje do željenog odredišta.

Licence

Naša firma kao i vozila poseduju sve potrebne dozvole za obavljanje transporta putnika u zemlji i inostranstvu.

Vozila

Sva naša vozila su rađena po posebnoj porudžbini i svakom detalju posvećena je pažnja.Enterijer vozila je posebno udoban i prostran.

Usluga

Poslovanjem sa nama dobicete kvalitetnu uslugu kako naših vozača tako i ljubaznog osoblja u toku planiranja puta.

O nama

Kompanija Minord Trans postoji i radi od 2009. sa sedištem u Beogradu. Danas, možemo ponuditi prevoz putnika na teritoriji cele zemlje i u inostranstvu.

Naša vozila su kapaciteta od 20, 21, 30, 53 komercijalnih mesta a odlikuju ih izuzetne tehničke karakteristike kao i luksuzan izgled.

Tokom godina koje su iza nas stekli smo zavidno iskustvo u organizaciji prevoza na izlete, tim bildinge, seminare, rafting I sve vrste privatnih događaja. Uspešna saradnja sa velikim brojem naših zadovoljnih klijenata, najbolja nam je motivacija za dalji rad.
Minord trans poseduje sve odgovarajuće dozvole za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Naša vozila redovno se održavaju, pouzdanana su i bezbedna. Uverite se u kvalitet vožnje sa nama, kao i u dobru reputaciju naših vozača.